Tenis

UPDATE Incident șocant în Franța! Hănescu și-a pierdut cunoștința și a fost dus de urgență la spital » Prima explicație a sportivului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 October 2015

Victor Hănescu (34 de ani) s-a retras din turneul challenger de la Rennes (Franța). Numărul 186 ATP a renunțat să participe din cauza sănătății.

14:37

Prima reacție a lui Hănescu: "Am avut un accident ieri (luni, n. red.) la antrenamentul dinaintea meciului, datorat oboselii, dar acum sunt bine. Sînt sănătos şi mă aflu în drum spre casă", a precizat Hănescu (34 ani), pentru Agerpres.

DigiSport anunță că Hănescu și-a pierdut cunoștința și a căzut ca secerat. Românul s-a lovit în bărbie și a sîngerat puternic. Sportivul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost dus de urgență la spital, unde a fost cusut.

Din ultimele amănunte, se pare că Hănescu va fi supus unor investigații amănunțite pentru a se stabili exact cauza acestei stări.

Hănescu ar fi trebuit să joace cu Marius Copil, însă în urma retragerii, Hănescu va fi înlocuit pe tablou cu Sebastien Boltz, jucător venit din postura de lucky loser.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.