EURO 2016

Arlauskis, contre cu un jurnalist la conferința de presă » Pariul nebun pe care l-au făcut: "Hai să văd ce poți!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 October 2015

Giedrius Arlauskis, fostul portar al Stelei, a intrat în mijlocul unui scandal în Lituania, după ultima conferință de presă.

Goalkeeperul în vîrstă de 27 de ani i-a acuzat pe jurnaliștii lituanieni că scriu mai mult despre baschet decît despre fotbal și de aici a pornit tot scandalul.

"Știm cu toții că lituanienii iubesc baschetul și nu fotbalul. De ce nu-l iubesc? E vina presei! Jurnaliștii doar ne critică și ne fac un deserviciu, aducînd fanii împotriva noastră", a spus Arlauskis într-o conferință de presă, anunță Lrytas.

Replica a venit imediat din partea cunoscutului ziarist sportiv Tautvydas Vencevicius, care i-a transmis portarului să nu mai vorbească pentru că e doar "o rezervă", nu un "fotbalist".

Arlauskis a răbufnit în acel moment și l-a provocat pe ziarist: "Cine a spus asta? Ia vino-ncoa! Vino și ia mingea să văd de ce ești capabil!".

Vencevicius n-a stat prea mult pe gînduri și i-a lansat un pariu lui Arlauskis: "Eu stau în poartă, iar dacă din 10 penalty-uri îți apăr minimum unul, dai 1.000 de euro pentru departamentul de oncologie al unui spital. Mai mult, la fiecare meci jucat de Lituania acasă, oferi cîte un tricou".

Arlauskis încă n-a dat un răspuns concret dacă acceptă sau nu pariul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.