Liga 1

Dezvăluiri de senzație ale lui Budescu » Mijlocașul a fost la un pas să semneze cu Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 octombrie 2015

Constantin Budescu a dezvăluit azi că a fost foarte aproape să semneze cu Viitorul în primii săi ani la Astra, însă totul a căzut.

"Am fost aproape să ajung la Viitorul, cînd, după o accidentare, am fost trimis la echipa a doua, prin liga a treia. Nu a fost să fie, chiar îmi doream să ajung la Viitorul. Din copilărie mi-am dorit să ajung precum Hagi. Îl vedeam la televizor și voiam să ajung ca el. Mi-aș dori sa lucrez cu dînsul în viitor", a spus Budescu la Dolcesport.

De altfel, Gheorghe Hagi a recunoscut în urmă cu o lună jumătate că și l-a dorit pe Budescu: "Budescu, de la 17 ani e preferatul meu. Chiar am vrut să îl iau cînd nu juca bine, dar costa bani și nu am putut. El a avut ofertă de la mine, mi l-am dorit. E un jucator care marchează goluri și pasează bine."

1.750.000 €e cota de transfer a lui Budescu, conform transfermarkt

Eroul României din Insulele Feroe a povestit și cum era să renunțe la cariera de fotbalist: "Au fost și momente cînd mă gîndeam să mă las. E inevitabil, cînd vezi pe unde ajungi să te antrenezi. M-a ajutat foarte mult familia, eram undeva foarte jos cu moralul în momentul acela".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.