Cupa Ligii

Sperietoarea Stelei i-a pus gînd rău și în Cupa Ligii: "Noi avem secretul să-i învingem!"

Articol de Cornel Biholari  —  Tuesday, 13 October 2015

Tehnicianul cu un record de invidiat în fața campioanei, Florin Marin, nu se gîndește decît cum să obțină joi o nouă victorie cu ACS Poli. Timișorenii reîntîlnesc Steaua, pe care au învins-o în Liga I, dar de această dată meciul se dispută pe Arena Națională și contează pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii.

ACS Poli a trecut de Steaua cu 1-0 în etapa a X-a, prin golul de senzație marcat pe final de Javi Hernandez. Bănățenii speră să repete figura și în Cupa Ligii, chiar dacă meciul va fi la București.

"Am jucători cu experiență, au trofee câștigate în cariera lor, din acest punct de vedere nu vor fi probleme. E un avantaj moral, dar Steaua pornește cu prima șansă, e campioana, cu jucători de calitate, nu au mai pierdut de la meciul cu noi, au moral bun și e un meci cu miză la calificare.

Meciurile sunt diferite față de cele de campionat. Fiecare echipă are puncte slabe. Vom juca la calificare. Luăm în calcul și penalty-urile, normal… Toată lumea spune că dacă am cîștigat noi, pot și ei să bată Steaua, nu s-a întîmplat acest lucru", a declarat Florin Marin.

Timișorenii nu vor putea miza în duelul de peste două zile pe accidentații Luchin, Zicu și Poparadu.

Partida FC Steaua București – ACS Poli Timișoara se dispută joi, de la ora 21.00 (Digi, Dolce, Look TV), în sferturile de finală ale Cupei Ligii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.