Liga 1

Steaua îşi recunoaşte complexul "Flocea": "Cum să-l batem pe Florin Marin?"

Articol de Ionel Luţan  —  Thursday 15th of October 2015 12:00

Dică a recunoscut ieri că cele 3 înfrîngeri la rînd suferite de trupa campioană în faţa antrenorului actual al Timişoarei au creat un adevărat complex în lotul roș-albastru

Diseară, Steaua are întîlnire cu coşmarul său din ultimele 14 luni. Numele lui: Florin Marin. În ultimele 3 dispute directe, "Flocea" a ieşit de fiecare dată cîştigător, deşi a fost mereu pe banca unei alte formaţii: Ceahlăul, Oţelul, Poli Timişoara.

Tocmai această serie incredibilă i-a pus în gardă şi pe actualii tehnicieni ai Stelei. Secundul Nicolae Dică a recunoscut ieri: "Chiar vorbeam cu Mirel zilele astea şi ne ziceam că trebuie să găsim antidotul ca să-l batem pe domnul Florin Marin. Sperăm ca măcar joi seară să ne impunem, după ce am pierdut ultimele 3 dispute directe cu echipeledînsului".

Steaua nu l-a mai bătut pe Marin de mai bine de 6 ani. Mai precis din august 2009, cînd acesta era "principal" la Ceahlăul şi a pierdut pe teren propriu împotriva roş-albaştrilor, pregătiţi atunci de Bergodi.

7 victorii8 remize și 9 eșecuri e palmaresul lui Florin Marin în cele 24 de partide jucate în cariera de antrenor împotriva Stelei

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.