Handbal

Victorie de moral » HCM Baia Mare a câștigat primul meci din acest sezon al Ligii, 33-27 cu Krim Ljubljana

Lois Abbingh a marcat ieri nouă goluri // Foto: Alex Nicodim

Articol de Marian Ursescu  —  Saturday 17th of October 2015 12:00

HCM Baia Mare a debutat cu un succes clar în actualul sezon, dar evoluţia echipei nu a fost una la înălţime.

Sarabandă de greşeli la meciul dintre Krim Ljubljana şi HCM Baia Mare, primul din grupa A în Liga Campionilor. Maramureşencele s-au aflat în permanenţă la conducere, dar nu au reuşit să se desprindă decisiv în prima repriză.

Noroc cu franţuzoaica Allison Pineau, care a reuşit să mai limpezească jocul echipei. Apărarea a lăsat de dorit, iar HCM a intrat la pauză doar cu un gol avans, 16-15.

Pe axa Ungureanu-Abbingh-Geiger-Pineau, vicecampioana României s-a desprins în startul părţii secunde. A fost 20-16, 21-17, dar antrenorul Aurelian Roşca tot nu a avut stare pe margine.

Tamara Mavsar, extrema dreapta de la Krim, a fost singura care le-a dat speranțe gazdelor, prin cele 11 goluri marcate. Krim a stat la două lungimi distanţă pînă în minutul 53, după minute lungi în care jucătoarele celor două echipe au greşit din nou, ca nişte începătoare.

Finalul a fost mai bun pentru HCM, care, impulsionată de aruncările Patriciei Vizitiu şi ale olandezei Louise Abbingh, s-a desprins din nou pe tabelă. S-a terminat 33-27, o victorie ce le ridică moralul româncelor, care trebuie să atingă un nivel superior pentru partidele viitoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.