Liga 1

FOTO Noroi mult, fotbal puțin » Petrolul a remizat cu Steaua, 0-0, iar campioana rămîne singura echipă fără gol marcat în poarta prahovenilor

+5 Foto
FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 octombrie 2015

Steaua a remizat pe terenul Petrolului, scor 0-0, la capătul unui meci cu puțin fotbal. Partida a părut mai degrabă o luptă pentru supraviețuire în noroi.

VEZI LIVETEXT

Pe un gazon jalnic, cele două echipe și-au împărțit reprizele de fotbal. Prima parte a fost controlată de Petrolul, care a cedat ostilitățile în a doua repriză.

Tamuz a avut o șansă mare de a înscrie în prima repriză, însă Niță a ieșit bine în întîmpinare și a blocat șutul atacantului israelian.

Roș-albaștrii puteau marca și ei în a doua repriză. O centrare a lui Adi Popa a fost reluată periculos de Chipciu cu capul, dar Pecanha a respins, mingea a ajuns la Hamroun, însă acesta a tras alături din doar 2 metri.

Steaua ajunge la 26 de puncte, rămîne pe locul 2, dar îi pierde urma Astrei, care e lider cu 30 de puncte. Petrolul e ultima, cu doar 4 puncte, însă rămîne cu satisfacția că n-a pierdut cu Steaua în două meciuri.

Steaua e singura echipă care nu i-a dat gol formației lui Eusebiu Tudor în acest sezon, deși a avut două meciuri directe.

Echipele de start:

Petrolul: Pecanha - Beța, Benga, Tudose, Faug-Porret - Bucșa, Ropotan - Velasco, Marinescu, Zoubir - Tamuz

Rezerve: Cobrea, Peteleu, Genev, Gevaro, Chiriță, Lemnaru, Moussa

Steaua: Fl. Niță - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - L. Filip, Kharja - Ad. Popa, N. Stanciu, Tahar - Chipciu

Rezerve: Cojocaru - Carp, Hamroun, Sulley, Tudorie, Mihalcea, Alcenat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.