Liga 1

Minala are concurent în Liga 1 » Un jucător de la Dinamo e bănuit că ar avea cu mult peste vîrsta reală :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 octombrie 2015

Patrice Feussi e pe lista neagră a lui Mircea Rednic, iar acum are și o altă problemă. Deși figurează în acte cu 29 de ani, oamenii glumesc că ar avea binișor mai mult decît scrie în hîrtiile oficiale.

Jucătorul chiar a fost ironizat din primele zile la Dinamo de colegi din cauza aspectului său fizic. Fundașul de bandă ar avea de fapt 35 de ani, cu 6 peste vîrsta din buletin.

How-Old îi dă de 54 de ani! :))

Pe internet, dar şi pe smartphonuri există de ceva vreme o aplicaţie, care se numeşte How-Old, care determină vîrsta pe baza unei fotografii cu faţa respectivei persoane.

Programul, apreciat pentru faptul că nu dă erori masive, a fost folosit ieri de Gazeta Sporturilor în privinţa lui Feussi.

S-a ales o fotografie din urmă cu 3 luni, cînd se afla cu Dinamo în cantonamentul verii. Rezultatul dat de How-Old? 54 de ani! Cu 25 de ani mai mult decît vîrsta din acte a fotbalistului camerunez.

Mai multe detalii despre acest subiect și cîteva dezvăluiri surprinzătoare puteți citi în ediția tipărită și în cea digitală a Gazetei Sporturilor.

ALTE SUBIECTE TARI DE CITI ÎN GAZETA DE ASTĂZI:

// Interviu cu un primar fericit: ce a însemnat victoria în fața Rapidului pentru edilul micuței așezări
// 3 pagini senzaționale cu Ion Ghițulescu, comentatorul celebru de la "Fotbal minut cu minut"
// Cele mai tari cote sînt alese de tipsterii GSP

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.