GSP special

Ediție specială a Gazetei » Scandal în pariuri: 50.000 de români amenințați cu amenda! Cine e în spatele deciziei, ce spun avocații, ce crede Tolontan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 octombrie 2015

Decizia anunţată ieri în exclusivitate de GSP.ro a produs forfotă în lumea pariorilor din ţară, iar ediția tipărită de azi a Gazetei dezvoltă pe larg acest caz și publică informații și reacții în premieră. 

CE S-A ÎNTÎMPLAT

Românii care au plasat pariuri pe bet365.com între 10 şi 30 septembrie vor primi o amendă între 5.000 şi 10.000 lei, conform reprezentanţilor Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc!

În total, este 
vorba de 54.000 de pariori și deja s-au primit primele amenzi! (Vezi aici facsimil)

Deși la 1 octombrie bet365.com obținuse licența temporară pentru pariuri online, aceasta a fost retrasă de ONJN la două săptămîni de la acordare. Motivul? Site-ul nu a blocat accesul clienților români după 10 septembrie, cînd a luat sfîrșit perioada de grație oferită de ONJN pentru intrarea în legalitate.

"Ai jucat un leu, vei fi amendat conform OUG 77/2009, cu modificări şi completări aduse prin OUG 92/2014", a punctat reprezentantul Oficiului.

CITEȘTI ÎN EDIȚIA TIPĂRITĂ A GAZETEI DE AZI:

Andreea Iordache, purtătoarea de cuvînt a ONJN, a răspuns celor mai importante întrebări ale cititorilor:

- De ce nu s-au dat avertismente? 

- Va fi amendat şi cine a alimentat contul cu bani, însă nu a jucat?

- Cum ştiu dacă sînt pe lista neagră?

- Cum s-a făcut rost de baza de date? Direct de la bet365?

De asemenea, ziarul dezvăluie ce personaj este în spatele deciziei, cine e șefa ONJN, ce spun avocații contactați de reporterii GSP și publică lista site-urilor unde se poate paria legal online. În paginile 2-3, ai și opinia lui Cătălin Tolontan despre acest caz. 


Ediția printată poate fi citită din zori la chioșcuri sau după ora 1:00, în varianta digitală - AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.