Liga Campionilor

VIDEO Bayer Leverkusen - Roma, meciul anului » Șase reușite geniale în meciurile de aseară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 octombrie 2015

Spectacolul din UEFA Champions League a revenit aseară, iar meciul Bayer Leverkusen - AS Roma, 4-4, a fost cel mai spectaculos.

După 20 de minute, nemţii aveau 2-0, după dubla lui Chicharito Hernandez, dar pînă la pauză, italienii au egalat, prin golurile marcate de De Rossi.

În a doua parte, Roma a preluat conducerea, 4-2, grație reușitelor lui Pjanici și Falque. În minutele 84 și 86, Kampl și Mehemdi au marcat pentru nemți și au restabilit egalitatea.

Vezi aici rezumatul video

Pe lîngă cele două răsturnări de scor, fanii au putut vedea și două goluri de senazație. Pjanici a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, la care portarul advers nu a avut nici o reacție.

Kampl a marcat pentru 3-4 cu șut de la marginea careului, care l-a depășit pe portarul Romei

Vezi aici video cu cele două goluri

Goluri de generic

Pe lîngă golurile lui Pjanici și Kampl, aseară au fost alte reușite care i-au încîntat pe fani.

Ivan Rakitici (Barcelona) 

Croatul a fost omul meciului BATE Borisov - Barcelona, 0-2. Mijlocașul catalanilor a marcat ambele goluri, iar cele două reușite au fost de generic. Primul gol a venit după un șut în vinclu, de la marginea careului, iar la golul doi l-a lobat pe portarul advers.

Vezi aici video

Hulk (Zenit)

Atacantul brazilian a marcat golul de 2-1 pentru Zenit, în meciul cu Lyon, după o acțiune personală. Hulk a preluat mingea la jumătatea terenului, a trecut de trei adversari și a șutat de la 30 de metri.

Vezi aici video

Lacazette (Lyon)

Vîrful lui Lyon a reușit aseară unul dintre cele mai frumoase goluri. Lacazette a deviat cu călcîiul mingea centrată de la Jallet.

Vezi aici video

Foket (Gent)

Jucătorul belgienilor a marcat cu un șut violent, de la 12 metri. Mingea s-a dus direct sub bară, iar portarul Valenciei nu a avut nici o șansă de a respinge șutul.

Vezi aici video

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.