Investigatie

Au apărut primele petiții împotriva amendării pariorilor de către ONJN! "Se fac abuzuri, e strigător la cer!"

Articol de Răzvan Luţac  —  joi, 22 octombrie 2015

Persoanele care ar urma să fie amendate pentru că au jucat la bet365.com între 10 și 30 septembrie 2015 cer, printr-o petiție online, să se renunțe la amenzi.

Pînă azi-noapte, la ora 01:00, momentul redactării articolului, peste 600 de persoane semnaseră petiția, iar alți aproape 100 lăsaseră un comentariu.

PETIȚIA POATE FI GĂSITĂ AICI

Iată ce spune autorul acesteia, Marius Tudorache: 

Aveți curajul jurnalistic de a demara o anchetă în ceea ce privește scandalul amenzilor aplicate de ONJN? Vi se pare normal ca peste 54.000 de oameni să fie amendați din cauza incompetenței unei instituții a statului care nu știe ce vrea? Presupun că aveți cunoștință de acest subiect, poate îl veți aprofunda. Nu este posibil ca într-o țară presupus civilizată o instituție să facă pe genunchi o lege, să nu întreprindă toate măsurile necesare pentru a o face cunoscută populației (a afișa cu foarte mare întârziere o amărâtă de listă nu înseamnă să iei toate măsurile) și apoi mișelește, să își înjunghie pe la spate proprii cetățeni cu amenzi fabuloase de parcă ar fi pericole pentru societate mai ales ținând cont că este pentru prima oară când o asemenea lege este pusă în aplicare. Este strigător la cer la ce abuzuri s-a ajuns, chiar conducătorii instituției, în speță ONJN, se fac de râs ieri declarând ceva, peste câteva minute declarând altceva ca azi să declare din nou altceva. Noi, pariorii, suntem bulversați de toată această situație, nu mai știm ce să credem, trebuie o anchetă serioasă pentru că la mijloc sunt interese extrem de mari.

textul petiției

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.