Liga 1

Rădoi se plînge de condițiile de la Steaua: "E normal să avem probleme fizice" » Ce spune despre mitingul suporterilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 octombrie 2015

Mirel Rădoi a vorbit despre problemele cu care se confruntă Steaua de cînd a fost îndepărtată din Ghencea și spune că acesta e principalul motiv pentru care echipa sa cade fizic pe final de meci.

"Noi nu avem o casă stabilă acum. În fiecare zi călătorim cîte o oră jumătate. Mereu trebuie să ne schimbăm programul. E normal să avem probleme fizice în ultimele 15 minute, pentru că jucătorii noștri stau cîte o oră și jumătate în mașini pînă a ajunge la terenurile de antrenament de la Buftea sau Mogoșoaia. La Buftea nu avem sală de forță și sînt obligat să schimb programul", a spus Rădoi la televiziunea sportro.

Antrenorul Stelei a vorbit și despre mitingul pe care suporterii campioanei îl vor organiza sîmbătă.

"Nu știu cum se va numi noua echipă. A treia stea sau nu știu cum. M-aș bucura dacă ar înființa o echipă care să umple stadioanele așa cum o făcea Steaua.

Suporterii nu m-au invitat la miting :). 

Nici din partea liderilor de galerie nu vine ceva foarte concret. Ei vor să vadă niște acte pe care noi le-am prezentat, dar Armata neagă și nu arată nimic cu care să se apere. Noi sîntem cei mai interesați să ajungem la un consens. Am fost la discuții cu Armata, dar poate că nici noi nu am reușit să ne întîlnim cu oamenii care iau decizii", a adăugat Mirel.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.