GSP special

Cocoș jr. se vrea stranier! Fiul lui Dorin Cocoș dorește să scape de controlul judiciar în dosarul ”Bica 2” printr-un transfer peste hotare ca fotbalist

Articol de Justin Gafiuc  —  Saturday 24th of October 2015 12:00

Alin Cocoș e judecat pentru complicitate la trafic de influență și complicitate la dare de mită. Conform Agerpres, avocatul său a depus o cerere prin care arată că băiatul e jucător în L2 și are posibilitatea să prindă un contract extern. În acest sezon, el n-a figurat pe foile de joc la nici o partidă din liga secundă!

Aflat în stare de judecată sub control judiciar în cazul retrocedărilor ilegale, Alin Cocoș, fiul omului de afaceri Dorin Cocoș, a prezentat prin avocatul său o cerere inedită la Înalta Curte. E vorba despre dosarul "Bica 2", în care Cocoș jr. e acuzat de complicitate la trafic de influență și complicitate la dare de mită.

Potrivit Agerpres, el a solicitat judecătorilor să-i accepte plecarea din țară, deoarece este fotbalist în liga secundă din România și are oportunitatea de a semna un contract peste hotare! Gazeta a verificat însă și, în primele nouă etape din L2, n-a existat pe teren ori pe banca de rezerve nici un fotbalist cu numele Alin Cocoș!

Instanța urmează să se pronunțe asupra acestei cereri, dar n-ar fi prima dată cînd Cocoș invocă motive sportive în cadrul procesului. La un termen anterior, a cerut permisiunea de a pleca într-un cantonament cu Dinamo, deoarece este fan al clubului din Ștefan cel Mare! Argumentul a fost respins de instanță.

În perioada junioratului, Cocoș jr. a fost legitimat la Dinamo, dar n-a confirmat în iarbă. Antrenorul Constantin Frățilă povestea în ianuarie 2015 pentru portalul sportnews.ro: "Juca fundaș dreapta. Centra așa de bine încît le dădea jos pălăria spectatorilor din tribune". În sezonul 2005-2006, el s-a aflat în lotul Unirii Urziceni, sub comanda lui Costel Orac, în L2.

5 persoaneau fost trimise în judecată în dosarul "Bica 2": alături de Alin Cocoș, se mai află tatăl său, Dorin Cocoș, Alina Bica (fosta șefă DIICOT), Ionuț Mihăilescu și Adriean Videanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.