Liga 1

VIDEO Omul negru, episodul 2! FC Voluntari a bifat prima victorie, deși arbitrul i-a refuzat trei penalty-uri: 1-0 cu Petrolul

Colțescu tocmai revenise după o suspendare de 8 meciuri

Articol de Claudiu Râpan  —  Sunday 25th of October 2015 12:00

După ce a distrus Astra - Steaua, Colțescu s-a aflat din nou în centrul atenției.

FC Voluntari a obținut primul succes în Liga 1 la capătul unei partide conturate de o prestație catastrofală a lui Sebastian Colțescu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Arbitrul craiovean a dat ușor un penalty, le-a refuzat gazdelor alte trei lovituri de pedeapsă și nu i-a eliminat pe Benga după un gest nesportiv, dar nici pe Tudose cu patru minute înainte de final.

  • Minutul 15: Benga trebuia trimis la vestiare după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Adrian Bălan. Colțescu a lăsat jocul să continue, însă reluările arată clar intenția de a lovi a fundașului ploieștenilor. "Decizia corectă era, fără discuție, «roșu» și 11 metri!", a punctat Constantin Zotta la DolceSport.
  • Minutul 19: "centralul" a acordat ușor un penalty pentru gazde, după ce Bălan s-a agățat de Peteleu în careul de 6 metri. "Colțescu s-a păcălit rău pentru că Peteleu își retrage la timp piciorul. Nu se impunea 11 metri" e părerea lui Zotta.
  • Minutul 47: același Benga l-a dărîmat în careu pe Iorga, fază la care Colțescu n-a dictat lovitură de pedeapsă. Reluările demonstrează că arbitrul oltean a luat o decizie eronată. Zotta consideră că aici se poate merge pe mîna arbitrului.
  • Minutul 86: încă un penalty neacordat de Colțescu, tot pentru Voluntari. Iorga a fost ținut de tricou în fața porții, de data aceasta de către Tudose. Expertul DolceSport consideră că Tudose trebuia și eliminat.

"Eu n-am văzut asemenea greșeli în viața mea, Colțescu n-a avut nici o treabă cu arbitrajul în această seară!"
Gigi Mulțescu, antrenor FC Voluntari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.