GSP special

Curtea Europeană de Justiție s-a pronunțat pro-case de pariuri nelicențiate într-un caz asemănător: "E împotriva legilor europene!"

Curtea Europeană de Justiție

Articol de Răzvan Luţac  —  Sunday 25th of October 2015 12:00

Statul german a vrut să îl dea în judecată pe un privat care permitea parierea, din agenția sa, la case neautorizate, licențiate în Malta. Însă CEJ a punctat că ar încălca legislația UE.

Joia trecută, Curtea Europeană de Justiție a punctat, prin avocatul general Maciej Szpunar, că Germania nu-l poate da în judecată pe un privat care facilita parierea la case neautorizate!

Concret, conform calvinayre.com, Sebat Ince deținea o agenție prin care pariorii nemți se puteau conecta pentru a juca pe site-uri interzise în Germania, respectiv cu licența în Malta. Statul german a intenționat să-l dea în judecată, însă un tribunal bavarez a chestionat Curtea Europeană de Justiție în legătură cu speța.

Răspunsul a fost în favoarea lui Ince. Szpunar a punctat că Germania nu-l poate acționa în judecată, deoarece procesul de licențiere a fost haotic, "împotriva legilor europene". Încheiat cu acordarea unei licențe către numai 20 de case de pariuri!

Dublat de o altă decizie, venită de data aceasta de la un tribunal german din statul Hesse. Care a punctat că licențele au fost acordate în principal caselor din Germania în defavoarea celor din alte state ale UE, deși și cele din urmă s-ar fi aliniat cerințelor.

2014este anul în care nemții au acordat cele 20 de licențe: la fel ca în România, bet365.com n-a primit licența

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.