Handbal

Cine e pe primul loc? Dinamo a învins Steaua la handbal masculin și a devenit lider

Galeria Dinamo a cîntat la final împreună cu favoriții pentru victorie // Foto: sportpictures.eu

Articol de Marian Ursescu  —  Sunday 25th of October 2015 12:00

Dinamo a învins Steaua împinsă de la spate de 2.000 de suporteri fantastici. ”Cîinii roșii” au ajuns lideri.

De mult întîlnirea dintre Dinamo și Steaua nu a mai constituit un adevărat derby. Cele două echipe s-au zbătut, anii trecuți, în mediocritate, s-au lupat la retrogradare, și în meciurile directe au jucat mai mult pentru orgolii.

Aseară, în etapa a 11-a, Dinamo și Steaua veneau de pe poziția a doua a clasamentului, ambele avînd 23 de puncte, la un punct în spatele celor de la CSM București. Şi a fost derby în adevăratul sens al cuvîntului.

Un meci tensionat, sala plină de dinamoviști, steliștii nefiind primiți pentru a evita incidentele, și pe teren multă încrîncenare și nervi. De multe ori jucătorii au fost la un pas să se ia la bătaie, dar nervii au fost ținuți în frîu.

Dinamo a condus în permanență, s-a distanțat și la cinci goluri, dar pe final a tremurat un pic. A avut 26-23, dar Steaua a crezut în șansa ei. S-a trezit prea tîrziu și alb-roșiii au cîștigat la limită, 26-25. Succesul îi trimite pe dinamoviști pe primul loc, acolo unde nu au mai fost de ani buni. Au și uitat de cînd!

Dinamo 26
Asoltanei 4, Ragot 4, Șandru 3, Vrankovici 3, Zulfici 3, Mocanu 3, Diaw 2, Mousavi 2, Băluț 1, Mironescu 1. Antrenor: Eliodor Voica

Steaua 25
Grasu 9, Florea 6, Ouksir 3, Szoke 2, Irimescu 2, Stețiura 1, Georgescu 1, Johansson 1. Antrenor: Ovidiu Mihăilă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.