Moto GP

VIDEO & FOTO Scandal imens în Moto GP » Rossi e acuzat că l-a lovit cu piciorul pe Marquez, care a abandonat! Cine ia titlul?

foto: Reuters

Articol de Cristina Negrilă  —  Sunday, 25 October 2015

Dani Pedrosa (Honda) a cîștigat Marele Premiu al Malaeziei în fața a peste 80.000 de spectatori. Jorge Lorenzo (Yamaha) s-a clasat al doilea, iar Valentino Rossi (Yamaha) a terminat pe 3.

Lorenzo s-a arătat foarte încîntat la finalul cursei de felul în care au decurs lucrurile, cu o etapă înainte de final fiind doar 7 puncte între el și liderul mondial, Rossi.

Tensiunea maximă în cursa de la Sepang, penultima a sezonului

Aproape că nimeni n-a mai urmărit lupta de la vîrf, pentru că duelul Rossi-Marquez, început imediat după cursa din Australia, a continuat, și mai agresiv astăzi, pe circuit.

A fost exact scenariul de care se temea "Doctorul". Tensiunea a fost maximă în lupta dintre italian și spaniol, cu depășiri continue între cei doi.

Rossi și Marquez s-au ciocnit, iar spaniolul a căzut cu 13 tururi înainte de final. Cei de la Honda au acuzat că Rossi s-ar fi folosit de genunchiul stîng, pentru a-l dezechilibra pe Marquez, care a abandonat.

Rezultatele sînt provizorii timp de 24 de ore. Honda face plîngere, incidentul va fi judecat după cursă, iar decizia va fi luată astăzi. 

Clasament Marele Premiu al Malaeziei


CLASAMENT GENERAL

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.