Campionate

Mourinho e dezolat: "În decembrie, tragem linie". Mai are o singură dorință: "Sper să se întîmple săptămîna viitoare"

Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 octombrie 2015

O nouă înfrîngere pentru Chelsea, 1-2 pe terenul lui West Ham, și norii negri s-au întors deasupra băncii lui Mourinho (VIDEO AICI CU GOLURILE). Portughezul mută din nou termenul revenirii: "Judecați-ne după locul pe care o să-l avem în decembrie".

Eliminat la pauză, atunci cînd s-a răstit la arbitrul partidei, Mourinho a urmărit din tribune înfrîngerea cu West Ham. A fost un meci cu puține sclipiri pentru "albaștri", care au înscris prin Gary Cahill, dar s-au văzut învinși la reușita lui Andy Caroll.

Chelsea e pe locul 15, aproape de zona retrogradării, iar Mourinho a refuzat inițial să discute cu presa. Ulterior, portughezul a revenit cu cîteva declarații:

"La jumătatea campionatului, la sfîrșitul lui decembrie, o să vedem mai bine cum stăm. Toată lumea va fi jucat 19 meciuri. Atunci o să vedem exact cu stau lucrurile, dar fiecare moment contează. Uitați-vă la West Ham, care a ajuns unde a ajuns (locul 3 înainte de United-City n.r.) prin muncă. Mi-ar plăcea ca echipa mea să cîștige meciul următor. Nu vreau să vorbesc despre clasament. Următorul meu obiectiv este să cîștig etapa viitoare (cu Liverpool n.r.)".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.