Moto GP

Marquez voia descalificarea lui Rossi: "La fotbal era de cartonaș roșu!" A existat dialog după cursă între Marc și Valentino

foto: Reuters

Articol de Cristina Negrilă  —  duminică, 25 octombrie 2015

Marc Marquez a fost ultimul care a vorbit după scandalul de pe circuitul de la Sepang, din Marele Premiu al Malaeziei. Pilotul spaniol a abandonat după o ciocnire cu Valentino Rossi (Detalii aici).

Pilotul echipei Honda se declară dezamăgit de atitudinea "Doctorului" și nu vrea să dezvăluie ce i-a zis italianul după cursă, dar lasă să se înțeleagă că n-au fost deloc cuvinte frumoase.

Reacția lui Rossi, aici!

"E ușor de explicat totul. Ați văzut multe reluări. Simțeam că pot fi rapid, că-i pot ajunge pe cei din față. În acel viraj, Rossi m-a depășit, a frînat, a făcut ceva cu piciorul, m-a împins. S-a uitat de multe ori la mine înainte de asta. De-a lungul carierei mele am avut multe dueluri, dar niciodată nu m-am simțit ca azi, cînd un pilot m-a scos de pe pistă și nu oricum, ci cu piciorul. O astfel de acțiune e sancționată cu cartonaș roșu la fotbal.

Reacția lui Lorenzo

Niciodată nu am mai văzut ceva asemănător. Sînt foarte dezamăgit. Joi, Valentino a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale. Eu nu am crezut că vorbește serios. În nici un moment din timpul cursei nu m-am gîndit la ce spusese el. Am încercat să-mi văd de treabă, să-l urmăresc pe Pedrosa, am făcut o greșeală, Lorenzo m-a depășit și apoi Valentino a trecut și el de mine, dar simțeam că pot fi mai rapid.

Sincer să fiu, nu vreau să spun ce mi-a zis Rossi după cursă. M-a afectat incidentul și ceea ce mi-a spus Rossi. Sper ca, pentru binele motociclismului, să nu se repete acest episod".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.