Tenis

S-a terminat al doilea meci din Grupa Roșie: Maria Șarapova vs Agnieszka Radwanska » Cum arată clasamentul Grupei Roşii

Maria Șarapova, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor   —  duminică, 25 octombrie 2015

Rusoaica Maria Șarapova (locul 3 WTA) a cîştigat al doilea meci al zilei la Turneul Campioanelor.

Şarapova s-a impus în trei seturi în meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska (locul 6 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-4.

Clasamentul Grupei Roșii

Jucătoare Victorii Seturi Gameuri
1. Simona Halep 1 2-0 12-3
2. Maria Şarapova 1 2-1 16-13
3. Agnieszka Radwanska 0 1-2 13-16
4. Flavia Pennetta 0 0-2 3-12

Cum s-a desfăşurat meciul:

Primul set a fost unul echilibrat, cu Maria Șarapova puțin mai ezitantă pe propriul serviciu. Rusoaica a bifat 3 duble-greșeli, iar Aga a fructificat mingea de break de la 4-4 și a concretizat setul. Datorită faptului că ambele jucătoare au pierdut cel puțin 4 gameuri, Simona Halep este lider în Grupa Roșie.

În al doilea set, Mașa a părut mult mai decisă și a făcut imediat break, ducînd scorul rapid la 3-0. Un game important s-a disputat la 4-1, pe serviciul polonezei, cînd Maria Șarapova a ratat cîteva mingi de break, ce ar putut fi decisive în set. Ocazia s-a răzbunat, Aga și-a apărat gameul și a reușit imediat breakul, la 30, scor 3-4. S-a dovedit o simplă furtună într-un pahar cu apă. Șarapova și-a recuperat avantajul, 5-3, și a închis apoi al doilea set.

Al treilea set a debutat cu emoții pentru rusoaică, într-un game lung pe primul serviciu. Experiența și-a spus cuvîntul, 1-1. Apoi 2-1, cu break pentru Mașa. Cele două au continuat să îşi facă serviciul, pînă la 4-2, cînd Şarapova a făcut încă un break şi a servit pentru a cîştiga meciul, dar poloneza a revenit şi a cîştigat  două game-uri. Şarapova a servit la 5-4 pentru meci şi a cîştigat, după ce a salvat două mingi de break.


În vîrstă de 28 de ani, cu cinci trofee de Mare Șlem în palmares, Mașa a cîștigat Turneul Campioanelor o singură dată, în 2004. Venită după un sezon mediocru, rusoaica încearcă să profite de absența Serenei Williams pentru a da lovitura.

În primul meci al grupei și al turneului, Simona Halep a trecut lejer de Flavia Pennetta, scor 6-0, 6-3.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.