Liga 1

După victoria cu Dinamo, Bawab e convins că oltenii pot bifa unul din cele 6 locuri de play-off: "Cel mai bun meci posibil"

Bawab s-a distrat cu fundașii adverși // Foto: Cristi Preda (Craiova)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 26th of October 2015 12:00

A fost și prima victorie a Săndoi ca antrenor împotriva lui Dinamo, după 4 eşecuri şi două remize.

- Thaer, cum se simte eroul oltenilor după două goluri şi-un assist?
- (se amuză) Vrei să spui că e, de fapt, o triplă, da? Mă simt fericit, cred că acum nimeni nu are ce să-mi reproşeze. A fost un meci special, aşa că şi reuşitele mele sînt speciale.

- Ce poate realiza Craiova în campionat? Pentru că aţi ieşit din Cupa Ligii şi din cea a României.
- Un loc în play-off, pentru început. Putem. Apoi, vom vedea. Şi eu am trecut peste o perioadă nefastă, cred că va urma ceva bun. Mă simt minunat acum. Sper că şi Universitatea va avea o perioadă mai frumoasă, trebuie să fim uniţi şi să ne pregătim bine. Era vital să luăm 3 puncte cu Dinamo, este o realizare că am dat şi 3 goluri.

- Vei rămîne cunoscut şi peste ani pentru acest succes.
- Ştiu cît de mult contează pentru olteni, eu încă nu realizez performanţa. Oricum, vreau să mulţumesc fanilor, au fost al 12-lea jucător, sperăm să fie astfel la toate meciurile de acasă. Cred că pot spune că a fost cel mai bun joc al Craiovei din acest an, cea mai bună partidă posibilă.

1 anfără o săptămînă a trecut de cînd Bancu a suferit o fractură de tibie și peroneu. Olteanul a înscris ieri primul gol de la revenirea pe gazon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.