Liga 1

Edi Iordănescu după egalul cu Steaua: "Îmi cer scuze unora că nu le-au ieșit biletele la pariuri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 25 October 2015

Edi Iordănescu, antrenorul Pandurilor, s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa a fost egalată pe final de Steaua, scor 1-1. Tehnicianul a aruncat și o ironie asupra celor care considerau că gorjenii vor pierde în fața campioanei.

"Sînt dezamăgit. Sîntem echipa care am pierdut două puncte. Am avut posesie, am controlat jocul. Golul lor a venit dintr-o fază statică. Am pierdut marcajul și am primit acest gol. Felicit băieții pentru cum au interpretat toate celelalte faze.

Am avut cîteva momente cînd puteam să ne desprindem. Steaua are multă calitate, are respectul nostru. Băieții mei scriu istorie pentru acest club, trebuie respectați mai mult. Îmi cer scuze unora că nu le-au ieșit biletele la pariuri în această seară.

Nu ne gîndim la titlu. Avem obiectiv accederea în play-off. Vrem să mărim distanța față de urmăritoare. În iarnă ne vom așeza și vom vedea cum stăm. Mă gîndesc la jocul cu Dinamo. Ne dorim o victorie. E posibil să apară modificări în primul 11 în meciul din Cupă", a spus Edi Iordănescu la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.