Liga 1

Benzar explică de ce "a arestat" mingea: "Știam că dau gol" + Ce a declarat Pustai

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 October 2015

Mijlocașul Viitorului, Romario Benzar, explică ce s-a întîmplat la faza golului marcat de el din lovitură liberă cu Botoșani, scor final 3-1. Fotbalistul de la Viitorul știa că va marca din acea poziție. 

"Eram convins că voi da gol din lovitură liberă. Le-am zis să îmi lase mingea pentru că știam că dau gol. Noi toți exersăm la  antrenamente lovituri libere. Și Răzvan Marin bate bine.

Acum gata cu meciul ăsta! Ne gîndim la Cupă și la partida din etapa viitoare cu Dinamo. Vrem să batem Dinamo și să rămînem acolo sus în clasament", a zis Benzar după meci.

"Nu mi-a plăcut atitudinea"

Antrenorul moldovenilor, Cristi Pustai, a comentat înfrîngerea formației sale.

”A fost un joc mai slab. În prima repriză ne-am închis foarte bine, Viitorul nu și-a creat ocazii, însă golul dinaintea pauzei ne-a destabilizat puțin.

În partea a doua nici nu am intrat bine pe teren și am făcut o greșeală copilărească. Viitorul are o echipă bună, știam că are jucători cu execuții foarte bune din faze fixe, dar n-am avut ce face.

Urma să-l scot oricum pe Martinus la pauză, însă am crezut și că accidentarea sa a fost mai gravă și l-am introdus mai devreme pe Roman. Nu mi-a plăcut atitudinea noastră în deplasare, foarte multe greșeli neforțate”, a spus antrenorul lui FC Botoșani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.