Liga 1

Cele 3 transferuri dorite de Rădoi sînt la un pas de realizare: "Semnăm actele"

+3 Foto
Sebastian Chitoşcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 October 2015

Mirel Rădoi a declarat în urmă cu cîteva zile că are mai mulți jucători în vedere chiar și din ligile inferioare de la Ceahlăul, Brăila sau Baia Mare.

Se pare că roș-albaștrii s-au înțeles deja pentru trei jucători ai Ceahlăului. E vorba despre Doru Popadiuc, Cătălin Ștefănescu și Sebastian Chitoșcă.

Informația a fost confirmată chiar de președintele nemțenilor, Viorel Mestecăneanu.

"Este adevărată informaţia! Zilele acestea se va decide! Noi am vorbit cu oficialii Stelei şi în următoarea perioadă o să se semneze actele dacă vom ajunge la o înţelegere scrisă", a spus Mestecăneanu pentru fanatik.

Doru Popadiuc, 20 de ani, e mijlocaș lateral și poate juca pe ambele flancuri. Cota sa de transfer e de 500.000 de euro, conform transfermarkt.

Cătălin Ștefănescu, 20 de ani, e mijlocaș central, iar cota sa de transfer e de 500.000 de euro. A jucat în 7 partide pentru Ceahlăul în acest sezon.

Sebastian Chitoșcă, 23 de ani, o poate ajuta pe Steaua atît în poziția de mijlocaș ofensiv cît și defensiv. De-a lungul carierei a jucat doar la Ceahlăul și cota sa de transfer e de 450.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.