Liga 1

Sorin Cârțu a spus tot » Ce stă în spatele plecării de la CS U Craiova: "N-are cine să-mi dea mie vreun sfat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 October 2015

Sorin Cârțu a vorbit în premieră despre plecarea de la CS U Craiova și a explicat exact ce a stat în spatele despărțirii dintre el și formația din Oltenia. 

"Nu am primit indicaţii, dar aveam discuţii mereu. De aici au plecat scandalurile. Toate discuţiile noastre astea erau. Lumea învăţase fotbalul peste noapte. Mi se reproşa că îl protejez pe Bawab. Uite de ce îl protejam. Bawab ăsta este.

Mi se reproşa că e adus de mine, că îl protejez mult, că nu îl scot din echipă, că greşeşte foarte mult. Veneau cu statistici de-ale lor. Jucătorii de tipul lui Bawab sînt imprevizibili şi e normal, la ce acţiuni încearcă într-un joc, să facă foarte multe greşeli.

Nu mă interesează să urmez sfaturi. Nu am făcut aproape 30 de ani de antrenorat ca să stau să urmez vreun sfat. Nu are cine să-mi dea sfaturi. Chiar dacă este finanţator. El nu poate să dea sfaturi, el poate să-şi exprime o părere.

De cînd s-au făcut 42 de puncte, după meciul cu Oţelul, că era sau nu era nevoie, se ţineau şedinţe şi discuţii. Scopul era să mă tracaseze pe mine, o relaxare financiară a clubului în ceea ce mă priveşte, pentru că eram cu salariul mai mare", a declarat Cârţu la Digi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.