Liga 1

Filip şi Matei, pedepsiţi de conducere » Îşi plătesc singuri "roşiile"

Matei şi Filip sînt doi dintre jucătorii pe care Negoiţă speră să îi vîndă la iarnă pe bani buni

Articol de Victor Vrînceanu  —  Wednesday 28th of October 2015 12:00

Cei doi au fost amendaţi cu cîte 4.500 de lei, respectiv 7.000 de lei pentru eliminările din jocul cu CFR. Clubul le-a tăiat din salariu sumele impuse de LPF fără să îi anunţe.

Steliano Filip şi Cosmin Matei au luat cartonaşe roşii în meciul pierdut cu CFR, 0-2, în etapa a 10-a. Fundașul de 21 de ani a fost eliminat după ce a încasat două galbene pentru faulturi de joc, pe cînd mijlocașul de 24 de ani a fost trimis direct la după ce l-a scuipat pe Alexandru Păun.

Comisia de Disciplină a hotărît ca Filip să fie suspendat 2 etape şi să plătească o amendă de 4.500 lei, iar Matei să fie suspendat 3 etape şi penalizat cu 7.000 de lei.

S-au trezit fără bani pe card

Conform unor surse autorizate, Ionuţ Negoiţă a refuzat să le achite fotbaliștilor amenzile și a hotărît să le taie celor doi din salarii, stîrnind mînia fotbaliștilor.

"Lui Matei nu i-a convenit situaţia, dar a acceptat-o într-un tîrziu, e conştient de gestul său. În schimb, Steliano e foarte supărat, consideră că nu a greşit cu nimic. Acum se gîndeşte doar la faptul că dacă joacă ceva mai dur se poate trezi din nou cu aproape o treime din salariu tăiată, lucru care îl inhibă", au spus sursele Gazetei.

5.000 €este salariul lunar al lui Matei. Filip are 4.000 euro

4 dinamoviştiau primit cel puţin un cartonaş roşu în acest sezon de Liga 1: Feussi, Marc, Filip şi Matei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.