Cupa Romaniei

Măsuri dure luate de Șumudică după meciul din Cupă: "Unii nu vor mai juca nici în curtea școlii! A fost lipsă de respect". Cine e pe lista neagră

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 octombrie 2015

Astra s-a calificat greu în sferturile Cupei României, după 4-3 cu FC Braşov, deşi a condus cu 3-0.

După meci, Şumudică a fost extrem de deranjat de atitudinea elevilor săi şi a anunţat că va lua măsuri dure.

"Mai aveam puţin şi făceam infarct. A fost o totală lipsă de respect faţă de fotbal. Nu se poate să ai 3-0 şi să crezi că totul e gata. Era să ne coste foarte scump. Am făcut greşeli impardonabile, pe care nu le poţi face nici în Divizia D. Îmi era şi ruşine să vin să vorbesc cu presa.

Jucătorii o să plătească. Pînă acum am închis ochii. Acum a fost jenant ce s-a întîmplat şi îmi pun un semn de întrebare în ceea ce priveşte respectul în relaţia dintre antrenor şi jucător. Cei care nu mă respectă vor pleca. Nu stau să le dau explicaţii. Azi am vrut să le dau altora şansa să joace şi am odihnit mulţi jucători. La 3-0 tratau meciul de parcă erau în curtea şcolii. Unii nu vor mai avea şansa să joace nici în curtea şcolii", a spus Şumudică la DolceSport.

Cine au fost cei mai slabi jucători

Potrivit notelor acordate de Gazeta Sporturilor, portarul Gavrilaş şi mijlocaşul Boubacar Mansaly au fost cei mai slabi jucători ai Astrei, primind nota 4. Nici Oros, Ricardo Alves, Teixeira şi Iulian Roşu nu au reuşit un meci bun, fiind notaţi cu 5.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.