Liga 1

FOTO Imagini cu autocarul Astrei serios șifonat după accidentul de azi. Primele precizări oficiale

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 28 octombrie 2015

După un meci cu peripeţii la FC Braşov, în Cupa României, cîştigat cu 4-3 după ce a condus cu 3-0, Astra a tras o sperietură azi dimineaţă.

Autocarul echipei giurgiuvene a fost implicat într-un accident ruier, pe centura Bucureştiului. Din imagini se vede că impactul a fost unul puternic, iar cele două maşini sînt avariate serios.

În autocar, care mergea la revizie, se afla doar şoferul, pentru că jucătorii se aflau la Ploieşti, unde făceau antrenament.

Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei, a vorbit despre accident şi a povestit cum s-a întîmplat, fiind de părere că a fost un incident minor.

"A fost doar un mic incident. Echipa a venit aseară, iar jucătorii nu erau în autocar. Este o avarie mică a autocarului, dar se rezolvă. Nici în cealaltă maşină avariată nu sînt probleme şi nu sînt victime. Este vina celuilalt autoturism, care nu a acordat prioritate.", a spus Lazăr la televiziunea sportro.

Citeşte şi: Măsuri dure luate de Șumudică după meciul din Cupă: "Unii nu vor mai juca nici în curtea școlii! A fost lipsă de respect". Cine e pe lista neagră

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.