Tenis

De ce a pierdut Simona Halep? 4 explicații pentru jocul slab cu Radwanska

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 29 octombrie 2015

  • Simona Halep a reușit să concretizeze o singură minge de break, din 9 oportunități. Exceptînd finalul setului doi, cînd Radwanska beneficia de superîncredere, poloneza a fost slabă la serviciu și jucătoarea noastră putea profita. N-a făcut-o, așa că s-a ajuns într-un tiebreak de foarte tristă amintire;
  • A urcat la fileu, dar a fost nesigură. Foarte agresivă, Simona nu a știut să bifeze unele puncte foarte importante. Mai multe "scurte" nereușite ale polonezei nu au fost returnate inspirat de româncă și asta a fost una dintre cheile meciului;
  • Simona avea șanse să se califice și dacă pierde în 3 seturi. Singura condiție pentru a mai avea emoții în disputa dintre Șarapova și Pennetta era ca Simona să își adjudece minimum un set. Dar jucătoarea noastră a părut într-o degringoladă completă în cea de-a doua parte a meciului și a cedat sec. Încă o dată, un anume defetism a împiedicat-o să lupte pînă la capăt!
  • Deci Radwanska a evoluat în mai multe turnee (23) decît Simona (16), românca a părut mult mai obosită în schimburile lungi. Românca a fost filmată adeseori respirînd greu după efort prelungit, în timp ce Radwanska a afișat o prospețime continuă.

Simona Halep a pierdut meciul trei din Grupele de la Turneul Campioanelor împotriva lui Agnieszka Radwanska, scor 6-7 (5), 1-6 și a fost eliminată de la turneul din Singapore.

CLASAMENTUL GRUPEI ROŞII:

Jucătoare Victorii Seturi
1. Maria Șarapova 3 6-1
2. Agnieszka Radwanska 1 3-4
3. Simona Halep 1 2-4
4. Flavia Pennetta 1 2-4

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.