Liga 1

Fax-ul care poate schimba clasamentul în Liga 1: "Mîine dimineață poate veni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 octombrie 2015

CFR Cluj așteaptă cu nerăbdare recuperarea celor 6 puncte pierdute la începutul anului la Comisiile Federației și Iuliu Mureșan, președintele ardelenilor, consideră că e doar o chestiune de timp pînă ce răspunsul afirmativ va veni.

"Acum nu mai avem nici un fel de problemă în ceea ce privește salariile jucătorilor. Au fost probleme pe care le-am rezolvat, sper să nu mai ajungem într-o asemenea situație. Sîntem foarte încrezători că vom primi înapoi cele 6 puncte pe care le-am pierdut la începutul acestui sezon.

Am primit zilele acestea un fax din partea celor de la TAS și am fost anunțați că pînă cel tîrziu pe 30 noiembrie vom primi răspunsul final al judecătorilor. Asta înseamnă că fax-ul poate să vină inclusiv mîine dimineață, sau pe 30 noiembrie seara!", a spus Iuliu Mureșan pentru dolcesport.ro.

CFR Cluj a fost sancționată cu 6 puncte pentru că n-a îndeplinit condițiile manualului de licențiere cu privire la datoriile către jucători. În acest moment, formația din Gruia ocupă locul 8 în Liga 1, iar dacă își va recupera punctele va urca pe poziția a 6-a.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.