Tragedie

Jucătorii Stelei au trăit în faţa televizorului, într-un hotel din Cluj, tragedia din clubul Colectiv: "Sîntem şocaţi! Fotbalul trece pe planul doi!"

Articol de Gabi Cîrjaliu  —  Sunday 1st of November 2015 12:00

Nicolae Dică şi Nicuşor Stanciu transmit condoleanţe familiilor celor dispăruţi şi cred că rezultatul din seara asta aproape că nu mai contează

Imaginile horror, din noaptea de vineri spre sîmbătă, cu incendiul din clubul bucureştean au fost văzute live de fotbaliştii lui Rădoi, care se aflau în cantonamentul de la Cluj, pentru meciul de diseară, împotriva CFR-ului. Mulţi dintre ei au stat pînă spre dimineaţă ca să urmărească derularea evenimentelor, iar ieri, după antrenament, s-au şi referit la modul în care au trăit tragedia respectivă.

"E şocant ce am văzut. Îmi pare atît de trău pentru ce s-a întîmplat, pentru familiile victimelor, vă daţi seama prin ce trec. Sincer, în momentele astea, fotbalul nici nu mai contează, el trece în plan secund, e prea mare tragedia asta", a spus Nicuşor Stanciu.

Şi secundul lui Rădoi, Nicolae Dică, a resimţit din plin ceea ce a văzut la televizor. "Am urmărit cu toţii la TV. Chiar sincer vă spun, eram toţi în stare de şoc. Să vezi şi să auzi că au murit atîţia oameni...Nici nu ştii ce să mai zici. Condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut copiii. E un sentiment de mare regret pe care îl ai, te simţi solidar cu ei. Asta e viaţa, din păcate, nu avem ce să facem", a spus Dică.

Şi Dinamo plînge!

Tragedia din clubul Colectiv a fost ieri subiect de discuţie şi pentru antrenorul şi managerul lui Dinamo, în conferinţa de presă de dinaintea jocului cu Viitorul, de mîine seară. "E şocant să stai la televizor şi să vezi tot ce s-a petrecut. E şocant, şocant, totul e din vina noastră, mă refer la societate în general, aceste cluburi ar trebui controlate mai serios. Am şi eu copii, am două fete, care mai merg şi ele în cluburi, am fost şi eu, lucrurile nu sînt în regulă acolo. Intri, dar nu ştii dacă mai şi ieşi dacă se întîmplă ceva. Toate sînt la subsol, înghesuite, chiar nu realizez cum au primit toate autorizaţie", a declarat Rednic. "Vom încerca să ajutăm şi noi cum putem, luni vom merge, vor fi chiar şi cîţiva jucători, ca să donăm sînge", a declarat şi Ionel Dănciulescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.