Tenis

Radwanska a mers pînă la capăt: a cîștigat Turneul Campioanelor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 November 2015

Poloneza Agnieszka Radwanska s-a impus în finala Turneului Campioanelor,  în faţa Petrei Kvitova, scor 6-2, 4-6, 6-3.  Poloneza s-a impus la prima ei participare în finală.

Radwanska a început foarte bine meciul şi a făcut break în primul game. Poloneza aa mai făcut un break la scorul de 3-1 şi a cîştigat categoric setul, scor 6-2.

Setul doi a început identic, cu Radwanska făcînd break. De data aceasta, cehoaica a revenit şi nivelul jocului a crescut, reuşind să cîştige pe serviciul adversarei de două ori şi să cîştige setul, 6-4.

În decivis, Radwanska a fost din nou jucătoare mai puternică şi mai lucidă, impunîndu-şi jocul şi facînd patru break-uri. Chiar dacă şi-a pierdut serviciul de două ori, poloneza a cîştigat meciul.

  

Cele două, calificate din grupe cu cîte o singură victorie au ajuns în finală după ce au trecut de Maria Şarapova, respectiv Muguruza. În acest an, în premieră la Turneul Campioanelor, cîştigătoarea va fi una cu un bilanţ negativ în grupa.

Scorul întîlnirilor directe dintre Petra, locul 5 WTA, și Agnieszka, locul 6 WTA, este 6-2. Kvitova a mai jucat o finală la Turneul Campioanelor pe care a și cîștigat-o în 2011, iar poloneza este la prima finală de acest gen.

Meciul Kvitova - Radwanska va începe la ora 12:30 şi va fi în direct pe DolceSport 1, DigiSport 2 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.