Liga 1

10 ani fără victorie pentru clujeni » Cum arată statistica înainte de cel mai tare meci al zilei: Steaua - CFR

Articol de Liviu Manolache  —  Sunday, 01 November 2015

CFR Cluj şi Steaua se vor duela azi, de la ora 20:30, în cel mai puternic meci al zilei.

De-a lungul timpului, cele două echipe s-au întîlnit de 41 de ori în prima ligă, iar steliştii s-au impus de 19 ori. CFR a cîştigat nouă dueluri, iar 13 meciuri s-au terminat la egalitate.

CFR are un palmares negativ în ultimii 10 ani, cînd s-au disputat 20 de partide. Clujenii nu au reuşit nici o victorie, ci doar 10 egaluri, pierzînd de 10 ori. Ultimul succes s-a înregistrat în 2005, cînd Coroian a marcat golul victoriei clujenilor.

Pe terenul clujenilor, s-au disputat 20 de meciuri, şase termîndu-se la egalitale, iar cele două echipe cîştigînd cîte şapte meciuri.

Cele două formaţii sînt două dintre cele mai tinere echipe din Liga 1. Steaua este pe locul 4, cu o medie de 24,3 ani, iar CFR Cluj este pe locul trei, cu o medie de 24 de ani şi 2 luni.

Arbitrul meciului va fi George Găman, cel care a condus cinci jocuri ale clujenilor, aceştia cîştigînd trei şi pierzînd un meci. Cu Găman la centru, Steaua are două victorii şi două înfrîngeri.

Meciul CFR Cluj - Steaua se va disputa duminică de la ora 20:30, în direct pe TVR 1, DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.