Liga 1

Defecte ascunse » Cele mai inspirate achiziții ale Stelei au impresionat, dar joacă prea rar

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 2nd of November 2015 12:00

Africanii Hamroun și Kharja se întrec în accidentări. Primul s-a rupt pentru a treia oară de cînd a început sezonul, al doilea a recidivat și el

Hamroun și Kharja au jucat cel mai bine dintre oamenii aduși la Steaua în vara asta. Prea bine, chiar! Pentru cine s-a întrebat cum a pus campioana României mîna pe doi fotbaliști buni, gratis, răspunsul vine dintr-o problemă pe care africanii o arată acum: ei se accidentează des!

Hamroun, un fotbalist care a atras atenția în sezonul trecut jucînd pentru Oțelul, a venit gratis la Steaua și a fost cel mai bun jucător de atac al lui Rădoi în meciurile în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru. Dar algerianul e la a treia accidentare stagională deja, în condițiile în care nu a prins deocamdată nici jumătate de an la București.

Kharja îi face concurență cu accidentările. Marocanul a debutat pentru steliști în urmă cu cinci săptămîni, timp în care a bifat cinci partide. Acum e accidentat din nou, a doua oară. Rădoi îl menajase în Cupă, cînd campioana a mers la Baia Mare, o precauție insuficientă, întrucît mijlocașul s-a accidentat la antrenamentul de sîmbătă.

Fără Houssine, Mirel a modificat încă o dată tactica. În loc de 4-3-3, a revenit la 4-2-3-1, sistemul pe care îl folosea înainte de transferul marocanului. Contribuția esențială a internaționalului ex-Inter și AS Roma a ținut prea puțin.

10 meciuria prins Hamroun în primele 16 etape din Liga 1, în care a marcat două goluri. Kharja a jucat doar de cinci ori și încă nu a înscris

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.