Campionate

Decizie suprinzătoare a conducerii lui Chelsea: Jose Mourinho "supraviețuiește" și umilinței cu Liverpool

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 noiembrie 2015

Portughezul Jose Mourinho a primit din nou un vot de încredere din partea conducerii lui Chelsea, în ciuda înfrîngerii suferite cu Liverpool, 1-3, în Premier League și a locul 15, umilitor pentru campioana Premier League.

John Obi Mikel spune că jucătorii sînt 100% alături de managerul portughez, care a fost aclamat de fanii de pe Stamford Bridge în ultimul meci de campionat. Board-ul director al lui Chelsea l-a asigurat pe Mourinho că încă are susținerea conducerii și că poate pregăti în liniște disputa contra lui Dinamo Kiev, de miercuri, de pe teren propriu, în Liga Campionilor.

Mai multe voci se așteptau ca Mourinho să fie demis după startul dezastru din toate competițiile. Portughezul în vîrstă de 52 de ani nu își mai permite, însă, să facă un nou pas greșit, scrie theguardian.com.

În ultima vreme, Guus Hiddink și Carlo Ancelotti au fost vehiculați ca înlocuitori ai lui The Special One pe Stamford Bridge. Conform unor surse din presa britanică, Mourinho are probleme în vestiar, acolo unde fronda lui Eden Hazard ar fi dus la mai multe acte de indisciplină din partea vedetelor lui Chelsea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.