Diverse

Pariuri, varianta mioritică » Cu marile case bulversate de ONJN, pariorii dau piept cu condiții nemaiîntîlnite: "Vă dăm banii în 6 rate!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 noiembrie 2015

După ce Bet365 a dispărut de pe piața din România, fiind cea mai cunoscută casă de pariuri online din țara noastră, Winmasters a preluat marea majoritate din clienți.

Site nou, reguli noi. Astfel, Winmasters și-a trecut în regulament, la paragraful de termeni și condiții, o frază care îi va nemulțumi pe pariori. Acolo se arată că cel care face o retragere poate primi banii chiar și în șase rate, depinde de situație.

"În cazul unei cereri de retragere, ne rezervăm dreptul de a stabili sume minime sau maxime de retragere pentru fiecare client. În acest caz, clientul va primi cîștigurile lui/ei în pînă la șase (6) rate lunare egale", se arată pe site-ul casei de pariuri.

Bet365 era cel mai mare site de pariuri online din România și nu avea speculată această regulă a retragerilor de bani în șase rate. Bet365 a fost îndepărtată din țara noastră după ce nu și-a achitat datoriile, însă casa de pariuri se află în proces cu ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.