Tragedie

Coadă pentru Teo » Sute de oameni au vizitat expoziţia foto a jurnalistei rănite grav în accidentul din Colectiv

+4 Foto
Şirul celor care aşteptau să intre la expoziţie înainte de ora 7 // Foto: Cristi Preda

Articol de Răzvan Luţac  —  Tuesday 3rd of November 2015 12:00

În ciuda tristului eveniment, familia Teodorei Maftei, editor ProTV şi fotoreporter, a ţinut ca evenimentul, programat pentru aseară, să aibă loc, iar fondurile să-i fie donate.

Ieri, de la ora 19:00, sute de oameni au trecut pragul expoziţiei cu fotografii realizate de Teodora Maftei, jurnalista rănită în incendiul din Colectiv. Evenimentul a avut loc la cererea familiei, fiindcă fotoreporterul şi editorul ProTV o programase pentru aseară, înainte de catastrofa din club.

Evenimentul, denumit "London Unedited", a avut loc la The London Street Atelier din Bucureşti, iar lumea putea cumpăra imagini, fondurile urmînd să-i fie donate ziaristei. Care, la recomandarea medicilor de la Spitalul de Arşi din Capitală, unde este internată, ar trebui să fie transferată la Munchen.

Teodora Maftei a fost grav rănită la incendiul din clubul Colectiv, unde era prezentă pentru a fotografia lansarea albumului trupei Goodbye to Gravity. 

De ieri s-au deschis două conturi în care se pot dona bani ce vor fi folosiți în tratamentul Teodorei. Detalii, mai jos:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.