Tragedie

Colegii elevului de 15 ani decedat în tragedia din Colectiv sînt în stare de şoc: "Nu mai mergem la concerte, în club!"

Articol de Răzvan Luţac  —  Tuesday 3rd of November 2015 12:00

Copiii din clasa a 10-a de la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" spun că Andrei Ştefan Hamed era "olimpic la TIC, cuminte şi foarte bun la informatică".

Cea mai tînără victimă a incendiului din clubul Colectiv, de vineri seară, e Andrei Ştefan Hamed. În vîrstă de 15 ani, puştiul era elev al Colegiului Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Capitală.

Colegii săi se află în stare de şoc. "E doliu în liceu. Era un băiat cuminte, olimpic la TIC, tehnologia informaţiei şi a comunicării, şi foarte bun, pasionat de informatică", spun colegii săi. "Nu vrem să mai mergem la concerte, în club, vă daţi seama", adaugă puştii de clasa a 10-a. Care vor să-şi păstreze anonimatul, din respect pentru colegul dispărut.

Povestea lui Hamed a apărut încă din weekend. Micuţul a fost călcat în picioare, însă a reuşit să iasă din club şi să îşi anunţe mama de accident. Aceasta a sosit repede, l-a luat în braţe, iar copilul se uita la ea şi o întreba: "Nu o să mor mami? Nu o să mor, nu?".

Conform evz.ro, puştiul a murit din cauza intoxicaţiei cu fum, care a fost prea puternică, şi a aerului fierbinte care i-a ars organele.

"(un copil plînge, în discuţie cu tatăl său)
- Azi ne-a ascultat la informatică pe rînd la catalog.
- Dar tu eşti ultimul la catalog!
- for (i=n-1; i»=0; i--)"

Ultima postare a puştiului pe Facebook, aluzie la formula informatică prin care ultimul element al unui şir devine primul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.