Stranieri

Elogii peste elogii în Spania » "Don Florin Andone" face legea în Segunda și e descris perfect: "Cel mai important atacant"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 noiembrie 2015

Florin Andone este într-o formă foarte bună, reușind să marcheze pentru Cordoba 5 goluri în 9 meciuri din Segunda Division. Atacantul român a devenit astfel om de bază la formația andaluză și a primit banderola de căpitan.

Descrierea perfectă a atacantului în vîrstă de 22 de ani a fost făcută într-un editorial publicat în "El Dia de Cordoba", cea mai importantă publicație din Cordoba. Titlul editorialului a fost "Don Florin Andone".

"Cordoba este lider în Segunda datorită conducerii, printre altele, care a păstrat unul dintre cei mai buni atacanți. Florin Andone este, astăzi, unul dintre cei mai importanți atacanți, ca să nu zicem cel mai în formă din liga secundă. Puterea sa, verticalitatea sa, instinctul său de a lovi mingea, capacitatea de pătrundere și mai ales felul cum se definește, îl transformă într-un jucător diferit și decisiv.

Românul este unul dintre acei jucători care au trecut neobservați de cluburile profesioniste, stînd mai mult prin liga a treia, unde în fiecare duminică trebuie să joci pentru a avea o viață mai bună. Pînă cînd a ajuns la Cordoba, care inițial îl trimisese la echipa a doua", scrie sursa citată.

"ARE CARACTER DE ÎNVINGĂTOR"

"Partea a doua a sezonului trecut a fost una foarte bune, care l-a făcut pe Florin Andone să devină o țintă pentru echipele din La Liga. Deja în acest sezon a adus victorii foarte importante. Caracterul său e de învingător din momentul în care iese la încălzire. Este acel tip de jucător căruia dacă îi dai o pasă proastă el ți-o transformă într-o ocazie periculoasă.

O minge ușoară pentru un apărător se poate transforma în ceva complicat, dacă Andone este în preajmă. E concentrat, intens și generos în ceea ce privește efortul poate transforma orice lovitură într-una mortală", au mai scris spaniolii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.