Diverse

Soluția inedită pentru revenirea lui Gică Popescu în fotbal: "Nu m-ar mira să plece acolo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 noiembrie 2015

Gică Popescu a părăsit azi arestul de la Jilava și a anunțat că singura persoană cu care și-ar dori să lucreze în fotbalul românesc este Gheorghe Hagi.

Totuși, "Baciul" are o problemă pentru că instanța i-a interzis acestuia să intre în fotbal. Perioada interdicției încă n-a fost desemnată, dar Popescu a anunțat că va merge în instanță pentru a aflat.

În cazul în care nu i se va da acordul pentru a lucra în fotbalul de la noi, Cosmin Contra consideră că Popescu ar trebui să meargă în Spania, țară în care a fost căpitan pentru Barcelona.

"Mă bucur pentru eliberarea lui Gică. Consider că a stat prea mult acolo. Cred că e o veste bună pentru toți cei care am fost coechipieri cu el. După ce i s-a întîmplat în România nu m-ar mira ca Gică Popescu să ia decizia părăsirii acestei țări și să meargă în Spania, țară în care a fost mai apreciat decît aici. E posibil să lucreze acolo în fotbal dacă i se permite", a spus Cosmin Contra la Dolcesport.

Popescu primise 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare în Dosarul Transferurilor. Fostul fotbalist a intrat după gratii pe 4 martie 2014. În același dosar au mai fost închiși Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu și Gigi Nețoiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.