Liga Campionilor

VIDEO Gol cu inima » La o lună după intervenția pe cord, Lichtsteiner a marcat în premieră în Ligă

Articol de Daniel Scorpie  —  Thursday 5th of November 2015 12:00

Elvețianul de 31 de ani s-a refăcut incredibil, fiind titular după numai două antrenamente. ”Era un moment delicat și nu puteam sta deoparte”, a explicat fundașul operat de aritmie

Juve a evitat eșecul cu Monchengladbach (1-1), după un meci jucat în "zece" din minutul 53 și cu multă inimă. Lichtsteiner a ajutat-o decisiv, reușind primul său gol în Ligă. Un voleu formidabil al "Expresului elvețian", refăcut incredibil după operația de aritmie cardiacă suferită pe 2 octombrie!

Click aici pentru VIDEO!

"Era un moment delicat pentru echipă și trebuia să dau o mînă de ajutor. Cum am renăscut? Am făcut două antrenamente cu grupul și am cerut să joc", a explicat fundașul de 31 de ani. Care se simțise rău în pauza meciului cu Frosinone, pe 23 septembrie, acuzînd probleme respiratorii. Iar după investigații mai detaliate i s-a descoperit afecțiunea inimii. Unii specialiști spuneau că nu va mai juca în 2015, însă Lichtsteiner i-a uimit pe toți, chiar și pe profesorul chirurg care l-a operat.

"Morata nu e la parada modei!"

Morata nu a marcat marți, însă nu asta l-a scos din sărite pe Allegri. Antrenorul l-a criticat pentru neglijența în a-și alege jambierele, diferite ca model, cu o dungă fucsia, din cauza cărora a fost trimis de arbitru să le schimbe și a stat 3 minute pe margine: "Înțeleg că e tînăr, dar trebuie să ne maturizăm și să înțeleagă anumite lucruri care sînt clare. Aici nu facem parada modei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.