Diverse

FOTO A treia zi de proteste la București » Peste 10.000 de oameni au fost ieri în Piața Universității

Articol de Răzvan Luţac, Iulia Iordache  —  joi, 05 noiembrie 2015

Protestatarii au mers joi seară din nou în Piața Universității, unde s-a desfășurat a treia zi de demonstrații, în același mod civilizat și fără incidente.

Dacă în prima zi au fost în jur de 15-20.000 de oameni, iar în a doua zi numărul a crescut considerabil, surprinzător - joi au fost puțin peste 10.000 de oameni, care au blocat Piața Universității.

Tragedia de la clubul Colectiv, unde au murit 32 de persoane, i-a determinat pe oameni să iasă pe stradă și să ceară demisii în lanț, pentru toată clasa politică.

Reporterii GSP.ro au fost și ei în stradă pentru a oferi detalii despre evenimente:

UPDATE 00:06

Piața Universității a fost părăsită de protestatari: În aceste momente mai sînt doar cîteva zeci de persoane.

UPDATE 22:07
 
UPDATE 21:53

Oamenilor din stradă li s-au alăturat și galeriile: Ultrașii de la Steaua, Dinamo și Rapid au venit alături la Universitate pentru a protesta. Sînt mai bine de 10.000 de oameni la această oră

UPDATE 20:38

Protestele continuă: Aproximativ 10.000 de oameni sînt la Piața Universității în aceste moment. Protestatarii blochează și intersecția de la Universitate, iar mașinile sînt redirecționate. 

UPDATE 19:45

Din ce în ce mai multă lume la Universitate, în acest moment fiind aproximativ 5.000 de oameni.

UPDATE 19:15

Sînt 2.000 de oameni la Universitate! Numărul protestatarilor crește destul de repede. În doar 20 de minute s-a dublat. Circulația este în continuare blocată.

UPDATE 19:02

Au început protestele. Peste o mie de oameni sînt deja în Piața Universității și așteaptă sprijinul și celorlalți care sînt gata să se alăture. 

UPDATE 18:30

Oamenii au blocat deja Piața Universității. Protestatarii s-au adunat încă din jurul orei 18:00, iar jumătate de oră mai tîrziu au blocat bulevardul Magheru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.