Liga 2

VIDEO O persoană a murit în explozia din timpul meciului FC Brașov - CSM Rîmnicu Vîlcea » Alte cinci persoane sînt internate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 November 2015

La o fabrică de pîine din Brașov a avut loc o explozie chiar în timpul meciului dintre FC Brașov și CSM Rîmnicu Vîlcea, scor 3-2.

UPDATE marți, 09:10

Una dintre persoanele rănite în incendiu a murit în această dimineață, potrivit Digi24. Restul persoanelor se află internate în spital.

UPDATE 20:34

Cinci persoane au fost transportate cu ambulanța la spital. O femeie este dată dispărută. O bucată din clădire s-a prăbușit, este vorba de secția de morărit. Zece oameni ar putea fi prinși sub dărîmături!

Incendiul a început să scadă în intensitate. La fața locului a venit și prefectul, iar autoritățile au instituit cod roșu de urgență. Explozia a fost foarte puternică și a aruncat cărămizi și materiale în stradă, anunță Digi24.

știrea inițială, 20:00

Imediat au intervenit 4 echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dar și un echipaj SMURD. Din primele informații, 3 oameni sînt răniți.

Puținii suporteri din stadion s-au urcat pe ultimele rînduri ale tribunelor pentru a vedea ce se întîmplă chiar lîngă stadionul din Brașov.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.