Campionate

Soluția GENIALĂ a lui Mourinho pentru interdicția de a intra pe stadion cu Stoke: "Stau pe stradă și fac asta"

Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 noiembrie 2015

Jose Mourinho are interzis pe stadionul lui Stoke, în meciul pe care echipa sa, Chelsea, îl susține sîmbătă, de la ora 19:30, în direct pe Eurosport. Portughezul vrea să apeleze la o soluție extremă.

"Poate o să stau la un colț de stradă cu iPad-ul meu. Poate nici nu o să mă uit la meci, care ar mai fi sensul, dacă nu pot să iau nici o decizie?! O să mă uit pe twitter, poate, sau o să urmăresc livescore-ul, nu știu", a explicat The Special One.

"Voi face deplasarea alături de elevii mei. Voi fi alături de ei pînă cînd mă va opri cineva, probabil pînă la intrarea în stadion. Trebuie să mă dau jos din autocarul echipei înainte să intre la stadionul lui Stoke", a adăugat Mourinho.

Portughezul este sub o presiune enormă la Chelsea, după ce echipa are un start dezastruos în acest sezon de Premier League.

În ultimul meci, "albaștrii" au pierdut derby-ul cu Liverpool, scor 1-3, dar au reușit să obțină cele 3 puncte în Liga Campionilor, acolo unde au trecut, în extremis, de Dinamo Kiev, scor 2-1. Un eșec cu Stoke ar putea reprezenta finalul celei de-a doua descălecări a lui Mourinho pe Stamford Bridge.

15este locul pe care îl ocupă în prezent Chelsea, campioana Premier League 2014-2015

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.