Liga 1

Mulțescu îi face praf pe cei de la CFR: ”După ce au intrat în insolvență, nu au mîncat nici usturoi, nici gura nu le pute”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 noiembrie 2015

Gigi Mulțescu, antrenorul celor de la Voluntari, a vorbit despre confruntarea cu CFR Cluj, care va avea loc sîmbătă, de la ora 18:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

"Acum ne așteaptă un meci foarte greu, nu vreau să pronunț numele pentru că e o persoană acolo care a fost implicată în mai multe lucruri care nu țin de moralitate. Acolo sînt numai jucători care au evoluat în țări cu fotbal ca lumea.

După ce au intrat în insolvență, nu au mîncat nici usturoi, nici gura nu le pute, și au lăsat pe drumuri foarte mulți oameni, antrenori și jucători fără bani, acum liniștiți și-au creat o nouă echipă. Ceilalți suferă în spate și nimeni nu ia nici o măsură.

Eu treaba cu insolvența nu am înțeles-o. Eu știu că în Austria campioana a retrogradat din cauza problemelor financiare, și prin Italia au fost probleme, numai la noi e această gogoriță care a nemulțumit actorii principali ai fotbalului. La noi se poate orice", a a spus Gigi Mulțescu, conform Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.