Liga 1

Decimați înainte de Derby de România » Cum vor arăta Dinamo și Steaua în cel mai așteptat meci al sezonului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 noiembrie 2015

Dinamo - Steaua este duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Cele două echipe vor avea absențe importante după meciurile din ultima etapă, dar și din cauza accidentărilor.

Dinamo nu se poate baza pe serviciile lui Andrei Marc și Cosmin Matei, ambii suspendați după cumul de cartonașe galbene. De asemenea, Chipciu și Tahar sînt și ei suspendați, în timp ce Kharja, Muniru, Papp și Enceanu n-au nici o șansă să joace.

Hamroun s-a accidentat şi a fost nevoit să ia o pauză, care l-a scos din ritm. A revenit pe teren relativ rapid, totuşi, însă accidentarea i-a recidivat în disputa cu Pandurii.

Deşi se credea că nu e ceva foarte serios, RMN-ul efectuat a arătat că e vorba despre o leziune musculară destul de severă, exact în zona unde fusese accidentat anterior. Ca atare, el a ratat meciurile cu Baia Mare (Cupă), CFR (campionat) și Botoșani (campionat), însă are șanse să se refacă pentru derby, mai ales pentru că urmează o perioadă de pauză. Șansele nu sînt însă prea mari, însă chiar dacă nu va fi refăcut 100%, probabil Steaua îl va forța.

Echipele probabile:

Dinamo: Cerniauskas - Fai, Puljici, Mevlja, Filip - Anton, Vojnovici - Rotariu, Palici, Gavrilă - Gnohere (Essombe)

Steaua: Niță - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - Breeveld, Filip - Popa, Stanciu, Hamroun (Tudorie) - Tade

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.