Liga 1

Și-au pierdut casa, au cîștigat un vîrf » Tade și-a regăsit pofta de gol!

Tade a marcat primul său gol din acțiune pentru Steaua fix pe stadionul unde a ieșit golgeter

Articol de Cătălin Popescu  —  Tuesday 10th of November 2015 12:00

Mutarea echipei la Cluj are și un avantaj pentru steliști: Tade a redevenit atacantul care era în tricoul CFR-ului.

Roș-albaștrii au ajuns să-și joace meciurile de pe teren propriu la peste 400 de kilometri distanță după ce s-a descoperit că Arena Națională nu mai poate găzdui meciuri de fotbal pînă nu primește avizul ISU! Steliștii au ales să-și joace prima partidă din exil, cea cu FC Botoșani, pe arena lui CFR Cluj.

Mutarea i-a prins bine Stelei, care a reușit să marcheze 5 goluri, ceea ce nu mai izbutise din august anul trecut, cînd a bătut-o pe Pandurii cu 6-0, pe Arena Națională!

Mai mult, Gregory Tade a făcut cel mai bun meci al său de cînd a venit la Steaua. A marcat un gol, primul al său din acțiune în tricoul roș-albastru, și a pasat decisiv la reușita lui Stanciu, cea care a închis tabela.

Pe lîngă aceste realizări, atacantul francez de 29 de ani a reușit să-și mai creeze și alte ocazii, fiind extrem de activ în ofensivă. S-a văzut că vîrful s-a simțit foarte bine în Gruia, stadionul care i-a fost casă mai bine de doi ani! Cît timp a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu, Gregory a reușit să ajungă golgeterul României.

În total, pentru CFR, Tade a reușit 23 de goluri, iar 13 dintre acestea au fost reușite pe teren propriu, lucru ce arată că s-a simțit mai bine în meciurile disputate acasă. Acum, în momentul în care a revenit în Gruia ca gazdă, atacantul a marcat iar.

"În Gruia mă simt ca la mine în grădină! Am jucat acolo foarte mult timp şi e o plăcere să revin. M-am bucurat că am evoluat iar pe acel stadion şi cred că s-a şi văzut asta pe teren"
Gregory Tade, atacant Steaua

27 de goluriîn toate competițiile a strîns Tade pentru CFR Cluj și Steaua, iar 14 din acestea au fost reușite pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu"

Cifrele lui Tade cu Botoșani

Șuturi la poartă 4
Șuturi pe poartă 3
Driblinguri 5
Pase precise 73%
Intercepții 3
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.