Liga 1

VIDEO L-au avut în birou » Marea speranță a fotbalului românesc a fost la un pas de Steaua!

Dragomir e considerat cel mai promițător tînăr jucător român

Articol de Cătălin Popescu  —  Tuesday 10th of November 2015 12:00

Vlad Dragomir, marea speranță a fotbalului românesc, care a debutat cu gol la echipa de tineret a lui Arsenal în weekend, a fost la un pas să ajungă la Steaua.

Steliștii au început în vară să aducă tineri de perspectivă. Printre achiziții s-au numărat și două speranțe: Vlad Mihalcea și Daniel Benzar, acesta din urmă fiind ulterior împrumutat la Clinceni, în Liga a 2-a.

Totuși, lovitura verii din acest punct de vedere ar fi putut fi Vlad Dragomir, puștiul de doar 16 ani care între timp a ajuns la Arsenal!

Înainte de a fi ochit de Wenger, puștiul putea ajunge însă la campioana României, unde fusese propus de impresarul său. Steaua s-a mișcat greu și apoi a venit oferta de nerefuzat din Anglia.

Transferul în Anglia i-a prins bine tînărului, care acum traversează o perioadă foarte bună. Săptămîna trecută a marcat pentru echipa națională Under 17, iar în acest weekend, la primul său meci pentru Arsenal U21, a reușit un gol frumos, din afara careului, aducînd victoria echipei sale cu 2-1 în fața celor de la Norwich.

140.000 €a plătit Arsenal celor de la Poli Timișoara în vară pentru a obține semnătura lui Dragomir


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.