Liga 2

Surse autorizate susţin că audierile jucătorilor de la Gloria dau rezultate: "Se contrazic, se încurcă!"

Într-un recent interviu GSP, antrenorul Viorel Ion a negat vehement implicarea în mafia pariurilor

Articol de Marius Mărgărit  —  Wednesday 11th of November 2015 12:00

Gruparea din Buzău e acuzată de un raport UEFA-FRF că a trucat 10 meciuri de campionat şi alte amicale pentru mafia pariurilor.

După două runde de audieri la care au fost interogaţi 14 dintre fotbaliștii Gloriei Buzău, concluziile Comisiei de Disciplină a FRF încep să se contureze, chiar dacă investigaţiile vor continua.

Surse federale au dezvăluit că "se simte tensiunea în rîndul jucătorilor. Au început să apară declaraţii contradictorii, unii spun ceva, alţii cu totul altceva. O parte l-au luat pe «nu ştiu» sau pe «nu» în braţe. Au fost şi cazuri în care s-au făcut mărturisiri, chiar şi incomplete, despre cum se aranjau meciurile pentru pariuri. Au ajutat Comisia, care a respins şi o acţiune a avocaţilor în care se cerea ca Gloria Buzău, ca şi club, să nu sufere nici o sancţiune dacă se va dovedi că rechizitoriul UEFA-FRF este real. Normal, Gloria ar fi retrogradată. Iar jucătorii şi cei din staff ar fi amendaţi, suspendaţi, poate s-ar alege cu dosare penale dacă se demonstrează că sînt vinovaţi".

Pentru vineri, Comisia a dispus un alt termen pentru audierile a încă 6 jucători şi antrenori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.