Liga 1

Hagi şi-a comentat ieşirea à la Mourinho: "Ştiam că n-are nimic, ce dracu'!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 noiembrie 2015

Gică Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, a vorbit despre momentul în care l-a îmbrîncit pe medicul echipei la meciul cu Astra, 1-2.

Benzar căzuse atunci în apropierea băncilor de rezerve după un contact, iar medicul s-a grăbit să îi acorde îngrijiri medicale. "Regele" a sesizat însă că jucătorul său simulează şi l-a dat cu forţa la o parte pe doctor şi l-a trimis pe Benzar înapoi la joc.

”Eu vreau ca jucătorul meu să crească într-un spirit de luptă, nu să plîngă. Trebuie să fie puternic. Eu am simțit că Benzar nu are nimic. Dacă-l scoteam pe Benzar, rămîneam în 10. Nu-mi puteam permite să joc în zece cu Astra nici o secundă, că mă făceau.

De aceea, trebuie să-i insuflu jucătorului spiritul meu de luptă, să accepte duelul. N-am fost dur cu doctorul. Știam că nu are nimic, l-a lovit ăla puțin, un contact. Hai, mă, ce dracu'!"

...despre comparaţia cu Mourinho: "Întotdeauna le-am spus lucrul ăsta! Să se ridice și să lupte! Dacă lumea m-a asemănat cu Mourinho, mă gândesc că ajung și eu antrenor la o echipă mare”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.